• Uncategorized
  • 0

Waarom je nieuwe mama -goede vrienden

vereiste toen ik een gloednieuwe mama was, had ik het geluk dat mijn beste goede vriend een eigen baby had. Whitney leek alle antwoorden te hebben en vond het niet erg als ik sprak over slaap, swaddles, evenals verpleging … veel! De dag dat ik terugkwam uit het ziekenhuis, stopte ze wat towch-hazel en teeny hand-me-downs. Hoewel ze zich geen enkele details rond mijn uur tot uur en dagelijkse zorgen niet herinnerde, had ik geen veel betere vriend kunnen vragen.

De waarde van het hebben van goede vrienden van de ouder (die kunnen meevoelen, zich inleven en niet ziek worden van alle dingen die je vermeldt over baby -minutia) kan niet overdreven worden. Ik hoop dat je dat ook kunt ontdekken.

+++
Deze video is gemaakt door KidsInThehouse. Ze betaalden voor videoproductie (en onze vrij make -up), maar we werden anders niet gecompenseerd door deel te nemen. Zie on-demand opvoedingsaanbevelingen voor nog veel meer info.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *