• Uncategorized
  • 0

Studie baby huilt van de dame op Oprah

ontdek om de kreten van je baby te decoderen

Heb je ooit gehoord over de oude Oprah -aflevering waar de dame bewijst dat ze de ware taal van de baby kan decoderen? De aflevering heette de truc taal van baby’s. Het was best gek geweldig als ik wilde dat ik Infant Talk (AKA Baby’s Cries) had onderzocht voordat mijn allereerste baby werd geboren.

Maar geluk ik, ik bleef maar baby’s hebben en door Colicky baby nummer drie, ik kon de materialen kopen en ze testen! Ik maak nu een grapje, maar ik kocht de dvd in een moment van oprechte wanhoop.

Volgens Oprah.com ontdekte Priscilla Dunstan, na het testen van haar talen van de kindertaal op veel meer dan 1.000 baby’s over de hele wereld, vijf woorden die alle zuigelingen 0 “” 3 maanden oud zeggen “” ongeacht ras en cultuur:

Neh = “Ik heb honger”

Owh = “Ik ben slaperig”

Heh = “ik ervaar ongemak”

EAIR = “Ik heb lager gas”

Eh = “i vereiste om te boeren”

Hé, het zijn tenminste slechts vijf woorden, toch? Inspecteer de videobeelden hier> om uw onderzoek te beginnen. Voor een vrij normale niet-colicky baby, dat zal dat waarschijnlijk doen.

Mijn ongelooflijk kieskeurige baby na 6 weken

Ik kocht de Dunstan -dvd in een vorm van hopeloosheid met behulp van één klik tijdens een bijzonder ruwe 2 uur -sessie. Ik wens dat het werd aangeboden voor onmiddellijke streaming, dat had ik gedaan en eerder verlichting gekregen. Hoe dan ook, het duurt slechts minder dan 20 minuten om te genieten en het materiaal te ontdekken. Ik vond het vooral leuk dat mijn twee oudere zonen misschien ook vloeiend waren in de kreten van kinderen; Ze waren onmiddellijk rechercheurs die probeerden elk geluid te decoderen in plaats van te klagen over de vele uren van jammeren die ons allemaal moesten doorstaan. Voor ons verklaar ik: absoluut de moeite waard.

Je kunt de dvd -serie van de kindertaal krijgen van Amazon: Dunstan Infant Language of de app voor de baby -oren uitproberen voor $ 3,99! Laten we begrijpen of u gelooft dat het een goed goed is.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *