Een extreem rookie zomer met Alana + Dan

voila! Het is de tweede aflevering van onze extreem rookie -zomerserie.

Baby S.A. is 9 maanden oud en woont in Nashville, TN met zijn ouders, Alana en Dan, die het componeerden om twee zomeravonturen met ons te delen.

Zwemmen bij de YMCA buiten het zwembad.

Deze lijkt voor de hand liggend, maar ik geloof dat veel nieuwe moeders bang zijn om hun baby naar een zwembad te brengen. We begonnen onze zoon, S.A., naar de Y -zwembad te brengen toen hij 6 maanden oud was. We wilden dat hij zich op haar gemak zou voelen in water. Hij is nu 9 maanden oud en houdt van het zwembad (en ook badtijd!). Ik trok zijn UV -shirt aan, zwemluier en trunks, pak een zonnescherm en een sippy kopje water en we zijn bereid om te gaan.

Omdat we online in de stad (Nashville, TN) en geen eigen zwembad hebben, is het een uitstekende methode om tijdens de zomer een uitstekende methode te hebben en een gemeenschap te ontwikkelen. Ik zie altijd andere moeders uit de gemeenschap of onze kerk in het Y -zwembad. Naast dat u momenteel geen YMCA -lid bent, kunt u altijd alleen de zomer indiceren.

Zomer haar geknipt.

Ik aarzelde om het haar van mijn 9 maanden oude te knippen, maar het werd zowel een beetje wild als ongelijk. Na wat overhalen door mijn moeder, mijn andere helft en ik besloot S.A. een summertime kapsel te bieden. Ik brak de schaar uit en ging naar de stad.

Het was een eenvoudig proces omdat we hem in de Bumbo zaten en gebruikten in plaats van de luide, beangstigende Clippers. Hij herkende niet eens wat er aan de hand was. Ik heb vier waardevolle centimeters haar afgesneden {en van het programma heeft wat sloten opgeslagen voor zijn babyboek} en nu lijkt hij als een grote jongen!


Meer van Alana (aka Nala): ze blogt op nalasmagic.typepad.com.

Gerelateerde rookie mom -activiteiten:

Activiteit #96: Ga zwemmen
Activiteit #559: Gebruik Bumbo -stoelen voor een foto -shoot

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *