• Uncategorized
  • 0

Einde menopauze nacht zweet met de bedventilator

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

‘S nachts zweten is extreem typisch onder vrouwen die met de menopauze gaan. Nachtweiden zijn een van de meest typische metgezellen van de menopauze die normaal begint in een vrouw eind veertig tot begin jaren 50. Wetenschappelijke studies suggereren dat maar liefst 75% van de vrouwen in de menopauze nachtelijk zweten ervaart.

Menopauze nachtzweet kan frustrerend, ongemakkelijk zijn en eveneens de slaap van je partner verstoren. Vrouwen die aan de menopauze lijden, kunnen worden gelokt om de airconditioning op te zetten en ‘s nachts de deksels van hun bed te schoppen. Ze zijn ook misschien rusteloos en houden hun partner op.

Kurt Tompkins vond dit revolutionaire persoonlijke koelsysteem dat helpt bij het elimineren van de nachtelijke nachtelijk zweten. De bedfan is een eenvoudige gadget die net zoveel haakt als het einde van je bed en een grote lucht over je lichaam blaast. De bedfan zal u helpen uw energiekosten te verlagen, ‘s nachts geweldig te blijven en uw partner te helpen een veel betere nachtrust te krijgen.

Word lid van de gezonde moedersgemeenschap

Link naar dit bericht: eind menopauze nacht zweet met de bed fan < /A>

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *