Twins Week: wanneer wordt het gemakkelijker?

Lange tijd lezer, Laura Case, heeft tweeling jonge jongens die vijf zijn. Ze staat aan de andere kant van het nieuwe ouderschap en als je haar geweldige (ze is een professional!) Foto’s van haar zonen, Nate en Alex, kun je zien dat het gemakkelijker zou moeten worden, of op zijn minst veel leuker! We zijn haar zo dankbaar voor het delen van haar verhaal.

Laat me waarheidsgetrouw zijn “” Toen mijn man Jon en ik een tweeling hadden, kregen we onze peuken. Ik had geen idee hoe veel verschillende manieren onze konten zouden worden geschopt. Eerst waren er alle onmenselijkheid van een tweelingzwangerschap, evenals de moeilijkheid om 12 pond 4oz baby’s rond te dragen. Ik ervoer het duidelijke genot van 15 weken van gemodificeerde activiteit en/of bedrust, en Jon kwam niet gemakkelijk uit omdat hij mijn persoonlijke dienaar was.

Dan was er ons een week NICU -verblijf, wat zuigt, ongeacht hoe lang je er bent. Die eerste drie maanden thuis waren een complete vervaging van het voeden van baby’s, het veranderen van baby’s, pompen en heel weinig slaap. En het huilen, het huilen! Het belangrijkste geheim van tweeling moeders is helemaal huilen.

Jon en ik telewerken, dus toen mijn zwangerschapsverlof voorbij was, kozen we ervoor om onze jonge jongens in de kinderopvang te zetten. Hoewel een geweldige keuze voor ons gezin, waren de jonge jongens de eerste twee jaar altijd zo ziek. Voeg Alex ‘Torticollis toe (vanwege tweelingzwangerschap) – Maanden van fysiotherapie en zijn resulterende plagiocefalie eindigde in een helm. Voeg Nate’s reflux toe (vanwege prematuriteit) – onbeperkt braken, onbeperkte oorinfecties en ten slotte oorbuizen. En wist je dat zieke baby’s niet echt van slapen?

Mijn vraag van een miljoen dollar door dit alles was “” Wanneer wordt het gemakkelijker? Wanneer krijgen Jon en ik een deel van ons leven terug? Pasgeboren tweeling = Hard Freaking. Twin Toddlers = dubbele dosis gek. Zindelijkheidstraining twee jonge jongens tegelijkertijd = we zijn een freaking award (en nieuw tapijt) waard zoals je niet zou geloven.

Toen begon er iets heel geweldigs te gebeuren toen onze jonge jongens zich omdraaiden. Speel echt lange tijd samen. Plots kon ik een uur een uur lezen terwijl de jonge jongens wakker waren. Eerst wisten we niet wat we met onszelf moesten afmaken, maar snel begonnen we veel meer dingen voor onszelf te doen.

Nu leunen we achterover en zien we dat onze vrienden nieuwe baby’s hebben. Ze hebben slapeloze nachten. Ze leren hoe ze met twee mobiele kinderen kunnen jongleren. Ze moeten scheidsrechter. Ondertussen zijn we klaar met onze Kid Transitions en hebben we bereikt wat ik geloof dat de Gouden Eeuw voor een tweeling is. In de afgelopen maanden raakte ik praktisch mijn persoonlijke record voor een halve marathon, Jon was twee weken in het buitenland gegaan en ik heb geen back -up opgeroepen, en ik ben bezig met het lanceren van een fotografiebedrijf ”¦ toch ik Breng nog steeds veel quality time door met mijn jongens. Ik heb eindelijk het gevoel dat de moeder ik werd geïmpliceerd. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weer kan ademen.

Hoe moeilijk die eerste paar jaar ook waren, ik zou teruggaan en het helemaal opnieuw doen in een hartslag. Zonder al die uitdagende jaren zou ik niet op prijs stellen hoeveel eenvoudiger het nu is. Wat ons huwelijk betreft, na een tweelingzwangerschap en de tweelingouder rookie -jaren te hebben doorgemaakt, heb ik het gevoel dat er weinig leven naar mij en Jon kan gooien die we niet kunnen aanpakken. En het zien van de relatie van onze tweeling in de loop van de tijd is een van de meest speciale ervaringen van ons leven samen geweest.

Alle foto’s van Laura Case. Volg samen met haar leven als werkende moeder van kleuterschool op haar blog.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *