Split je filmdatum

tussen de hoge prijs van een oppas voor babysitter en filmtoegang, het kan moeilijk zijn om een goedkope avonddatum te bedenken. Volg dus het voorbeeld van rookie-vader Edwin en zijn vrouw: ga naar een nieuwe release-film terwijl je partner thuis blijft bij de baby; Keer terug naar huis en blijf dan bij de baby terwijl je partner naar een latere show van dezelfde film gaat. Bespreek het vervolgens samen thuis, waar het ijs gratis is.

Ik heb dit een paar keer gedaan met geweldig succes! In onze situatie ben ik te slaperig om een late nachtshow te zien, dus we hebben onze date night in twee nachten gesplitst. Ik ging eerst naar de film en moest op mijn tong bijten om geen spoilers te geven terwijl ik wachtte tot Alec de volgende nacht ging.

Heb je dit eerder geprobeerd? Wat denk je?

Fotocredit: Aeter via Compfight CC

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *