• Uncategorized
  • 0

Love of Shove: Holiday Attire for Bit Youngsters

Koop vakantieverkleding voor mijn jongeren is geen gewoonte die ik tot nu toe heb omarmd in mijn opvoedingscarrière. Nou, niet helemaal waar. Ik koop elk jaar vakantiejammies. Wat ik bedoel is een elegante feestjurk met patentleer schoenen of een beetje man-stijl kleding die speciaal is gekozen voor vakantiefeesten. Als ik aan deze traditie heb nagedacht, denk ik altijd: “De jongeren kunnen dragen wat ze al hebben – de leukste versie.”

Het kopen van jurkschoenen voor een jongen die gewoon zijn “sprintende schoenen” om de andere dag van het jaar wil dragen, lijkt een vreselijk afval.

Dit jaar sta ik er een half inch op. Thee -collectie stuurde me een code om jullie (Rookiemomoms15) te laten zien, evenals een paar dagen daarna, ik kreeg hun catalogus per post. Ik vond de jurken voor meisjes leuk, en ze zijn helemaal niet elegant. Ze zijn feestelijk, maar voornamelijk nog steeds gebouwd uit het tee shirts -materiaal. Ze kunnen worden gewend aan instelling of aan het park, wat betekent dat ze meer slijtage krijgen dan alleen Thanksgiving -diner, evenals het Hanukkah -feest van mijn vader.

Ik passeerde vandaag de catalogus in de auto’s en vrachtwagen en liet mijn zus, mijn broer, evenals Scarlett allemaal stemmen op hun drie geprefereerde jurken. Dit waren de finalisten.

Thee -collectie Zweedse leeuwerikenjurk

Thee -collectie Juniper wrap jurk

Thee -collectie bloem en met bessen gesmokte jurk

Thee -collectie Akvarell Celebration Bubble Dress

Ik heb net die rechtsboven besteld. Ik begrijp dat het geen tule rok of een boog van enige vorm van soort heeft, maar ik geloof dat het meer zal worden gebruikt dan een die dat wel doet. Ik zou kunnen zien dat Scarlett het het leukst vond.

Wat denk je? Is het belangrijk voor u om een ​​speciale verkleedkleding voor uw kind te hebben voor de vakantie? Hoe elegant moet het precies zijn?

Als je mijn strategie leuk vindt, voel je vrij om code rookiemoms15 (tot 11/20) te gebruiken zoals ik deed om 15% te besparen bij thee -collectie. Ze hebben ook jongenskleding. Kleedkleding voor jongens op Carters.com ziet er ook heel goed uit en herbruikbaar, terwijl een aantal liefhebbers van een liefhebbers voor vrouwen op de locatie van kinderen minder dan $ 30 is.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *