Van chaos tot rust in seconden – boek biedt echte oplossingen voor nieuwe ouders

delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

https://apis.google.com/js/plusone.js

Mijn jongste kind is bijna drie en houd er rekening mee toen we hem huis uit het ziekenhuis brachten, net zoals het gisteren was. Toen had ik vier kinderen jonger dan vijf en ik moest zowel op routinematige basis als chaos op een routinematige basis verdragen. Mijn huis was een puinhoop, ik was de hele tijd moe en kreeg amper 2 minuten voor mezelf een dag. Ik geef toe, tijdens die moe even en stressvolle momenten verloor ik mijn cool. Zelfs vandaag werk ik moeiteloos om kalm te blijven en minder te schreeuwen. Maar ik ben alleen een mens en soms mijn stress en emoties overnemen.

Het boek, “Kalm Mama, Happy Baby, de eenvoudige, intuïtieve methode om tranen te temmen, de slaap te verbeteren en je huishoudelijk gedijen te helpen” door Derek O’Neill en Jennifer Waldburger, biedt ouders de tools die ze vereiste te bieden , begrijp de communicatie van hun baby, evenals het opvoeden van ouderlijke angsten en angsten om te rusten. Ik ben nu al meer dan zestien jaar een moeder, maar ik ontdek echter nog steeds precies hoe je kalm rond mijn kinderen kunt blijven. Ik heb ook ontdekt met de jaren dat mijn humeur evenals gewoonten besmettelijk is. Als ik benadrukt, effecteer het direct mijn lichamelijke gezondheid van de kinderen, sociaal evenals emotionele ontdekking en hersenontwikkeling. “Rustige mama, gelukkige baby”, geschreven met ouders van zuigelingen in gedachten, biedt eveneens stapsgewijze methoden kan gebruiken om te reageren op de behoeften van mijn kinderen zonder te schreeuwen. Ik ontdekte hoofdstuk 5, “Negatiemoeder Mantra No. 1: Ik doe het verkeerd, precies hoe zelfklame stress veroorzaakt,” het meest behulpzame. Ik vergelijk mezelf voortdurend op andere moeders en mijn ouderschap naar wat de boeken die ik zou moeten doen, evenals wat ik van andere mensen heb gehoord. Wanneer ik dit doe, triggert het veel stress. Hoofdstuk Vijf verklaart precies hoe u die ongunstige gedachten over het ouderschap en zelf helpen en uw kinderen gelukkiger kunt zijn. Ik wens dat ik dit hoofdstuk had uitgecheckt toen ik een nieuwe moeder was.http: //rcm-na.amazon-adsystem.com/e/ cm? T = thetalzoo-20 & o = 1 & p = 8 & L = AS1 & ASINS = 0757317669 & ref = qf_sp_asin_til & fc1 = 000000 & IS2 = 1 & LT1 = _BLOKK & M = Amazon & LC1 = 0000FF & BC1 = 000000 & BG1 = FFFFFF & F = IFR Nieuwe moeders die het moeilijk hebben met de depressie van Postpartum, of alleen de stress van het ouderschap moet dit boek uitchecken. Kalm Mama, Happy Infant is de ultieme bron voor moeders, evenals vaders die een rustig huis willen hebben en hun kinderen met vertrouwen en minder negativiteit verhogen. Je kunt rustige mama, gelukkige baby kopen: de eenvoudige, intuïtieve methode Tule tranen, verbeter de slaap, evenals helpen uw huishoudelijk gedijen, op Amazon.com of bij uw regionale boekwinkel. Over de auteurs: voor meer dan vijftien jaar, is Derek O’Neill, ChP, het leven van talloze mensen transformeert over de hele wereld als een internationaal geprezen psychotherapeut, evenals motiverende spreker. Auteur van “Meer realiteit zal je bevrijden” evenals mede-oprichter van SQ Foundation, een non-profitorganisatie verstrekt eten, water, huisvesting en onderwijs aan huishoudens over de hele wereld, Derek heette Humanitair van het jaar door het bereik wereldwijd Liefdadigheid in 2012.Jennifer Walsdburger, MSW, is mede-oprichter van Sleepy Planet, waar ze onderwijs heeft aangeboden, evenals overleg over het ouderschap, de slaap van kinderen, evenals verbindingen voor meer dan vijftien jaar. Co-maker van het bekroonde boek evenals dvd, “De SleepAleSy Solution,” is Jennifer opgenomen in een breed scala aan media, waaronder de New York Times, het Wall Street Journal, de Today Show evenals ouders. Ze is ook mede-oprichter van Matmassembly, een op de website van het internet onderwijs voor moeders. * Openbaarmaking: ik kreeg een kopie van kalme mama, gelukkige baby: de eenvoudige, intuïtieve methode om tranen te temmen, de slaap te verbeteren en je huishouden te helpen in ruil voor deze beoordeling. Alle meningen zijn nauwkeurig en 100% van mij.

http://www.feedcat.net/js2/button.js?pub=856436&bmode=S125x16&ilng=en&section=

Gerelateerde chiropractische en eiwitkwesties in baby’s

Cascia Talbert is een hectische blogger, uitgever, freelance schrijver, op de internetverkoper, evenals moeder van vijf kinderen, die in Spokane woont, WA. Met een b.a. in history as well as legislation as well as a enthusiasm for composing as well as staying healthy, she starteD Het magazijn van de gezonde moeders in 2007. Het tijdschrift voor gezonde moeders wordt momenteel de beste gezondheids- en wellnessblog voor moeders geplaatst, evenals een aantal gezondheids- en wellness-professionele schrijvers en moederbloggers. Mevrouw Talbert gelooft dat als moeders goed geïnformeerd zijn op gezondheids- en wellness-problemen, evenals precies hoe je gezond moet blijven, ze die informatie kunnen doorgeven aan hun kinderen en de Obesitas-statistieken van de jeugd in de VS omkeren

Mevrouw Talbert is een aanbevolen gezondheids- en wellness-blogschrijver bij WellSphere.com en haar artikelen kunnen eveneens worden ontdekt op EzineArticles.com. Ze runt ook het gezonde moeder-sociale netwerk op ning, is de maker van gezonde moeders media, de belangrijkste reclamepolitieagent voor Talbert Nutrition LLC, evenals op de adviesraad van het sociale netwerk voor de wellness-uitdaging van Amerika. Voldoet aan haar op Google+.

Als u dit artikel leuk vond, kunt u genieten van deze verhalen.

Bezig met laden…

Var Marketgiddate = Nieuwe datum (); Document.Write (“);

Link naar dit bericht: Van chaos tot rust in seconden – Boek biedt echte oplossingen voor nieuwe ouders

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweet

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *