Het begin van uw instelling Jaar Uit ideaal – Ideeën van een instructeur

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

De meeste huishoudens willen hun instelling jaar beginnen met de ideale voet. Het kan de toon zetten voor het hele jaar. Als leraar zijn er een paar cruciale dingen die ik waardeer dat ouders aan het begin van het instituutjaar doen om te helpen dingen goed te laten gaan en je kind voor te bereiden op succes.

Wees proactief in communicatie. Door contact op te nemen met de instructeur door middel van een officieel kanaal (het berichtensysteem van de school, e -mail, opmerking in de instellingspostbox, enz.) Beweert u dat u precies begrijpt hoe u contact kunt opnemen met de instructeur MOET PROBLEMEN PROBLEMEN KOMEN. . Het biedt u ook een geweldige mogelijkheid om de basis aan te raken met elk type zorgen dat u moet aanpakken, zoals speciale ontdekking of gezondheids- en welzijnsbehoeften.

Vergevingsgezind zijn. Houd er rekening mee dat instructeurs alleen maar menselijk zijn, maar ook het allerbeste doen wat ze kunnen. Het is vooral moeilijk voor instructeurs aan het begin van het jaar om routines in te stellen. Dus als u een probleem heeft dat moet worden aangepakt, geef de instructeur dan het voordeel van de vraag en wees bereid om te erkennen dat er mogelijk veel meer aspecten zijn opgenomen dan u in eerste instantie ziet.

Present zijn. Instructeurs houden van vrijwilligers in de klas, maar dat geeft niet aan dat je de klas echt moet zien om te helpen. Vaak hebben instructeurs dingen die ouders zowel kunnen huisvesten als (zoals het sorteren of snijden van onderdelen voor projecten), verlanglijstproducten die ouders kunnen kopen, of naschoolse of avondactiviteiten waar ouders naartoe kunnen en personeel helpen. Zelfs nog belangrijker, echter, aanwezig zijn voor uw kinderen, waardoor een positieve ontdekkingssfeer van ondersteuning wordt geproduceerd.

Gerelateerde cruciale feiten met betrekking tot antibiotica

Wees positief. Mijn grootste huisdier als wiskunde -instructeur hoort ouders ongunstige opmerkingen maken over wiskunde voor hun kinderen. Het is prima om worstelingen toe te geven, maar probeer het in een positief licht te kaderen. Jongeren kunnen zowel verschillende sterke en interesses hebben dan ouders, maar door het ene onderwerp af te wijzen, verminderen ouders onbedoeld de mogelijkheden van het succes van een kind in dat specifieke gebied door impliciete berichten te bieden die het niet zoveel waard is als andere dingen.

Hier is een uitstekend institutionele jaar!

Als u meldingen wilt krijgen over tips voor gezond leven, gezondheids- en welzijnsnieuws, ouderschap en berichten, abonneer u dan door middel van e -mail en zich aan ons te houden op Facebook, Pinterest, Bloglovin, Google+, evenals Twitter. Abonneer op onze nieuwsbrief. Word lid van ons sociale netwerk

Heb je terug naar instelling om tips te kopen? Klik hier – >> #BTSLIKEABOSS #SP

Link naar dit bericht: het begin van uw instelling Jaar Uit ideaal – ideeën van een leraar

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *