Stel jezelf voor en maak een verbinding.

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Als we nieuw zijn in een situatie, kunnen we ons ongemakkelijk voelen. Er kan een gevoel zijn dat iedereen zijn eigen erkende vrienden en groepen heeft. Wij zijn het nieuwe kind in het blok en proberen nogal onhandig om wat binnen te komen in de verschillende groepen. Het kan in het begin ontmoedigend aanvoelen, maar doorzettingsvermogen is de sleutel, die en niet te hard proberen.

– Nieuwe vrienden kunnen een uitdaging zijn om te vinden. Mijn broer en zijn vrouw zijn uitstekend in de kunst van het maken van nieuwe vrienden. Ze zijn regelmatig verhuisd vanwege zijn werk en sluiten zich onmiddellijk aan bij alle lokale groepen die ze kunnen vinden. Of ze nu een goed doel of vrijwilligerswerk zijn, ze stellen zich voor aan lokale organisatoren en schrijven zich onmiddellijk in. Organisaties zoals de National Trust, Rotary, het gilde van de Townswomens hebben allemaal geprofiteerd van hun inspanningen om behulpzame leden van hun nieuwe gemeenschap te worden, en het is altijd een succesvol gebaar geweest. Ze hebben overal goede vrienden en connecties gemaakt die ze hebben geleefd.

– Werk kan een stressvolle omgeving zijn als een nieuw persoon. Er is altijd het gevoel dat iedereen iedereen kent en bekend is met de routines en het protocol van de plaats. Glimlachend, vriendelijk maar niet opdringerig kan garanderen dat mensen de moeite nemen om vrienden te zijn en willen graag helpen, wat altijd een opluchting is. Naarmate de tijd vordert, kan het een positieve verhuizing zijn om te informeren hoe anderen zich voelen over een avondje uit. Misschien een sportavond voor suggereren zoals tien-pins bowlen of een interessante, populaire show of zelfs een thema-avond in een lokaal restaurant. Op die manier kunt u uzelf voorstellen aan de andere werknemers en als vriendelijk en bereid worden gezien om een ​​inspanning te leveren. Dat is altijd een goede combinatie.

Gerelateerd Wat is pancreatitis?

– nieuw single zijn kan in het begin ontmoedigend aanvoelen. Niet iedereen wil meteen weer gaan daten. Het kan essentieel zijn om wat tijd te hebben om te ervaren als single en te genezen van de vorige relatie. Maar geleidelijk kan het leuk zijn om weer met andere alleenstaanden te mengen. Een zachtere methode kan zijn om lid te worden van groepen in plaats van Enrole in één-op-één datingsite en clubs. Sommige groepen zijn op locaties waar mensen aan de deur betalen en circuleren. Anderen betrekken een sit -down maaltijd waar iedereen eet en praat met de andere mensen tijdens het evenement. Iedereen is er om andere interessante mensen te ontmoeten en een plezierige tijd te hebben, dus jezelf introduceren kan een volkomen acceptabel zijn om te doen bij deze evenementen.

– Groepen en clubs, plaatsen waar mensen regelmatig naartoe gaan, zijn uitstekende plaatsen en mogelijkheden om uzelf te introduceren en een verbinding te maken. Nieuwe vrienden, potentieel, geliefden kunnen gedurende een bepaalde periode regelmatig worden ontmoet. Beginnend door te glimlachen, beleefdheden te delen en vervolgens lichte vragen over hun dag te stellen, kan een geleidelijke manier zijn om verstandhouding en interesse bij andere mensen op te bouwen. Sportscholen, boekenclubs, brugverenigingen, discussiegroepen, verschillende klassen zijn allemaal plaatsen waar mensen zich inzetten om regelmatig te gaan. Iemand zien met wie je denkt dat een verbinding het ideale scenario kan zijn om jezelf voor te stellen en daarop voort te bouwen.

Ik zeg altijd dat als je halverwege gaat om iemand te ontmoeten, ze meestal op het gebaar zullen reageren. Jezelf voorstellen aan iemand die nieuw is, is de eerste stap om een ​​nieuwe relatie te starten. Het gaat erom de eerste verbinding te maken met een potentiële nieuwe vriend, collega of minnaar.

Gerelateerde kruidenremedies en behandelingen met behulp van echinacea

Susan Leigh, counselor en hypnotherapeut,
www.lifestyletherapy.net

Over deze auteur

Susan Leigh is een lang erkende counselor en hypnotherapeut, met meer dan twintig jaar ervaring. Ze is lid van verschillende professionele organisaties en is toegewijd aan een programma van voortdurende professionele ontwikkeling.

Ze begon de praktijk in 1988 met haar man Frederick, en nadat ze op 39 -jarige leeftijd weduwe was, nam ze de praktijk fulltime over.
Voordat hij als counselor werkte, werkte Susan vele jaren bij een Blue Chip Company en heeft ze de stress ervaren van het balanceren van een zakelijk en persoonlijk leven. Nu brengt ze regelmatig in evenwicht voor tal van organisaties, levert een regelmatige bijdrage aan BBC -radio en heeft een bloeiende counseling- en hypnotherapiepraktijk. Ze werkt met individuen, waardoor ze beter omgaan met de druk van het dagelijks leven, werkt samen met paren om relatiebegeleiding aan te bieden en communicatie te verbeteren, en in het bedrijf om medewerkers en teams ondersteuning te bieden. Ze heeft veel succes gehad wOrking met klanten met onverklaarbare onvruchtbaarheid bij vrouwen en ook met het beheren van pijn bij de bevalling. Veel van haar klanten zijn met succes zwanger geworden en hebben een positieve ervaring met het bevallen. Zie www.lifestyletherapy.net voor nog veel meer informatie

Bespreek dit op ons forum

Link naar dit bericht: stel jezelf voor en maak een verbinding.

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *