Een ruw einde aan onze familievakantie

die ik ken door het lezen van de blogs van andere mensen dat er geen echte onverklaarbare onderwerpen zijn. Maar ik wilde wachten om ervoor te zorgen dat onze dokter zei dat hij aan de beterende dag was voordat hij schreef dat hij iets daarbuiten plaatste. Noem me bijgelovig.

Mijn meest levendige herinnering was dat het hoofd van Holden naar mijn borst greep met bloed die met zijn hartslag spoot. Ik kon niet precies zien waar het op zijn hoofd vandaan kwam – of de hond zijn oor had afgehaald of dat het uit meerdere plaatsen kwam. Ik weet al dat hoofden veel bloeden, maar wetende bereidt je niet voor op de fontein die uit het hoofd van je kind komt.

De volgende duidelijkste afbeelding in mijn hoofd is van het moment eerder toen de hond bang werd en op Holden’s hoofd brak. Ze speelden zachtjes samen (in feite knuffelen) toen de hond een geluid hoorde (gemaakt door Alec in de andere kamer terwijl hij over de schaal schoot om onze koffer te wegen) en in paniek raakte door te bijten en klauw te komen om weg te komen. Ik weet niet of Holden een grotere angst voor honden zal hebben vanwege het evenement, maar dat doe ik zeker. Hij hoefde het gezicht van die bange hond niet op hem te zien komen.

Ik pakte het huilende kind meteen op en toen merkten we het bloed.

Ik rende hem in de badkamer langs de spiegels, zodat hij het bloed niet zou zien stromen en we probeerden het onder controle te krijgen. “Bel 9-1-1”-“Waar is Milo?” – “Krijg wat ijs” – Ik blafte bestellingen van mijn baars op het toilet. Alec zette Milo in het pack n play en keerde vervolgens elke minuut terug met een andere configuratie van ijs en schotelhanddoek. Ik oefende druk uit met mijn handen, handdoeken en mijn moederlijke lichaam.

Tegen de tijd dat de paramedici bij ons kwamen, waren het huilen en het bloed sterk verminderd. Het was nog steeds onmogelijk om precies te vertellen waar de wonden waren, maar ik kon zien dat hij beide oren had en zich meer als hijzelf gedroeg. Godzijdank. Toen we eenmaal in de ambulance waren, keek hij rond uit het raam en wees naar kranen en andere oriëntatiepunten. Ik ademde uit en nam een ​​paar foto’s.

We werden snel en zorgvuldig behandeld door de uitstekende mensen in de pediatrische ER in het Suburban Hospital – het was echt de snelste service die ik heb meegemaakt.

Toen we eenmaal terug waren bij de plek van Alec’s mensen, ging de hond de rest van de dag naar het kamp en we voedden Holden wat lunch en legden hem neer voor een dutje. Adrenaline en angst gingen nog steeds door mijn lichaam, dus ik richtte Whitney:

12:08:01 PM: Holden werd gebeten door de familiehond terwijl zijn opa hem in de gaten hield. We reden in een ambulance en gingen naar de ER en misten onze vlucht. We komen om middernacht aan in plaats van 18.00 uur. Haal me hier de F weg.
12:08:03 PM: XOXO
12:08:14 PM: Oh ja, op twee plaatsen in het hoofd.

De ongeplande stop in de ER, Swift zoals de dienst was, zorgde ervoor dat we onze terugvlucht terug naar Oakland misten. We konden extra betalen voor een vluchtverandering om op een crappier -vlucht te komen die we in de eerste plaats extra hadden betaald om te vermijden. Dus met nog open hoofdwonden, kwamen we vier op een vlucht van 21.00 uur terug naar Oakland die na middernacht een tijdje terugkeerde.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *