Baby Goes Pro leert jonge kinderen de waarde van actief blijven met sport {giveaway}

delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

Onlangs maakte ik kennis met een nieuw fysiek fitnessprogramma dat zowel voor zuigelingen als peuters werd gemaakt. Infant Goes Pro is een levendige en leuke dvd die wordt geproduceerd door twee moeders, 2 keer Olympisch gouden medaillewinnaar Gigi Fernandez en Valerie Stern, een zelfbenoemde, ‘voetbalmom’, wiens doel het was om kinderen te introduceren in sport.

Samen produceerden ze Emkei (apparatuur, beweging ,, knowhow externe, instructie) The Monkey, een schattig geanimeerd personage dat jongeren de basisprincipes van vijf sporten leert-honkbal, tennis, basketbal, golf en voetbal. Dit bit -personage laat kinderen zien dat sport leuk kan zijn. Het hele doel achter de baby gaat pro is om een ​​generatie te beïnvloeden om te bewegen.

Ik heb genoten van deze dvd met mijn 10 maanden oude zoon. Hij glimlachte en giechelde wanneer Emkei op het scherm kwam. Ik hield vooral van de levendige foto’s en leuke muziek. In de check-out gids van de dvd suggereert het dat ouders het elke dag onder de 6 maanden aan zuigelingen laten zien, 6 mnd tot een jaar 6 keer per week, 1-2 jaar oud 5 keer per week, evenals meer dan 2 jaar 3-4 keer een week.

Baby Goes Pro Eveneens bevat beloningsfuncties. De dvd heeft interactieve flash -kaarten die uw kind introduceren in sportuitrusting, evenals de bewegingen uitgelegd op de dvd. Je kunt ook Gigi en Valerie bevredigen in een interview waarin ze precies uitleggen hoe de baby pro is gemaakt.

Ik heb er graag van genoten met mijn kind en hoop dat het hem zal helpen om veel meer over sport te ontdekken en actief te blijven. Ik vond de baby zo leuk, zo goed als ik hoop dat ze ervoor kiezen om follow -up dvd’s externe sporten en fysieke fitnessactiviteiten te maken. Zowel Gigi als Valerie hebben een uitstekend idee en ik begrijp dat ze veel kunnen doen met dit programma.

Gerelateerde concepten voor mama’s die proberen weer in vorm te komen

Je kunt de allereerste dvd kopen in deze nieuwe serie die baby begin begint, begin op internet voor slechts $ 14,95. Inbinant Goes Pro Early Begin wordt voorgesteld voor kinderen 4 en onder. Of u kunt op een mogelijkheid gaan om uw extreem eigen exemplaar te winnen door ons een reactie achter te laten.

Manditory voor toegang, eindigde als eerste een fan van de baby Goes Pro op Facebook. Nadat je hebt gedaan, laat dat ons een reactie achter.

Voor extra inzendingen:

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor gezond leven

Volg me op Twitter

Abonneer u op gezonde moeders

Volg deze blog met Google Good Friend Connect

Digg deze wedstrijd

Tweet deze wedstrijd

Struikelen de wedstrijd

E mail de link naar onze site of deze wedstrijd naar een goede vriend (zorg ervoor dat je bcc talbertcascia @ yahoo dot com dus ik heb het bewijs van de e -mail)

Word een fan van gezonde mama’s op Facebook

Word lid van onze blog Frog Community

Word lid van het Healthy Mommies -netwerk

Voeg gezonde mama’s toe aan je blogroll.

Blog over deze wedstrijd. Zorg ervoor dat u een link terug opneemt.

Laat een afzonderlijke opmerking voor elk item inclusief extra ingangen. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit de reacties en e -mails die ik ontvang. De wedstrijd eindigt op 20 juni 2010 om middernacht PST en is alleen beschikbaar voor de Amerikaanse bewoners.

Bespreek dit op ons forum

Link naar dit bericht: Baby Goes Pro leert jonge kinderen de waarde van actief blijven met sport {giveaway}

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Deel

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *