Tel de dagen met een papieren keten

We hebben een eenvoudige adventkalender gedaan met Julian, waarbij elke genummerde deur na het diner een stuk chocolade blootlegt. Het plezier is aan het bouwen naarmate de deuren worden opgelicht, evenals de aankomst van de Hannukah Harry van de Hannukah Harry. Hij is afgestemd op welke dag van de week het al een tijdje is, maar horen hem zeggen: “Is het de 9e?” Amuseert me echt.

Een andere methode voor aftellendagen – een methode die kan worden gebruikt aan elk type evenement dat uw huishouden verwacht – is met een papieren keten. Gebruik seizoensgebonden verpakkingspapier of tijdschriftpagina’s. Snijd strips, loop ze in cirkels, evenals tape of nietje. Ik hoop dat je niet meer een tutorial vereist dan dat.

Ik stel dit vandaag voor, omdat het misschien een beetje laat is om een ​​adventkalender te krijgen en om 10 stuks chocolade voor elke dag in december te moeten opslokken. Stukken chocolade zijn echt klein …) Met een papieren ketting kunt u dagen tellen tot Hannukah, totdat oom Jake arriveert, totdat de grote jongens onder de klus zijn verdiend, totdat de bestuurdersvergunning is verleend, enz.

Geschenkidee: wil je administratie van deze taak delegeren aan oma? Koop een set van enorme dagketens.

Designer Kristin Adams Litke maakt ze voor het aftellen van de bruiloftsevenementdag, verjaardagscountdowns, evenals de aftellen van de aankomst van kinderen. Iedereen op uw lijst met een georganiseerde C-sectie in hun toekomst? Denk aan de babyversie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *