Tandheelkundige zorgtechnieken voor kinderen met autismespectrumconditie

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

De meeste ouders zullen het je vertellen en een kind meenemen om te zien dat de tandarts een stressvolle gebeurtenis kan zijn. Jongeren kijken zelden vooruit naar tandheelkundige controles en tandenreinigingen. Talloze kinderen hebben irrationele angsten verbonden met de tandarts. Toch begrijpen veel kinderen op een bepaald niveau de betekenis van geweldige tandheelkundige zorg en hebben ze holtevrije tanden, zelfs als ze zich elke dag moeten herinneren.

Voor kinderen met autismespectrumconditie (ASS) kan een reis naar de tandarts een compleet andere ervaring zijn. Tandheelkundige GO’s om aanzienlijke sensorische problemen te presenteren die voor alle betrokkenen aanzienlijke spanning kunnen opleveren. Van felle lichten en ongebruikelijke geuren tot onaangenaam lijken net zo goed als sensaties, de hele tandervaring kan perplex en ronduit overweldigend zijn.

De verleiding om tandheelkundige zorg uit te stellen
Ouders van kinderen met ASS gaan elke dag om met tal van moeilijkheden. Zelfs de kleinste taken hebben een aanzienlijke tijdinvestering nodig, zowel energie als geduld. Voor talloze kinderen met ASS kan orale hygiëne een enorme dagelijkse strijd zijn. Volgens een onderzoeksstudie gepubliceerd in pediatrische tandheelkunde, evalueren praktisch de helft van alle ouders van kinderen met ASS de tandgezondheid en het welzijn van hun kind als eerlijk of arm. Tegen de tijd dat ze hun allereerste gaan met de tandarts hebben, hebben veel kinderen met ASS al tandheelkundige problemen die onmiddellijke behandeling nodig hebben. Ouders die uitdagende arts GOS hebben ervaren om zich te ontdekken, kunnen zich uitstellen door hun kind mee te nemen om de tandarts te zien.

De drie geheimen van een succesvolle tandheelkundige gaan naar educatie, voorbereiding en communicatie. Het is belangrijk voor ouders om de tandarts, hun kind en zichzelf voor te bereiden op een aankomend tandheelkundig bezoek. Hoe veel meer doorlooptijd, hoe beter, omdat er talloze problemen zijn om te vriendelijk zijn in afwachting van een tandheelkundige afspraak. Het gaat zonder dat het selecteren van de beste tandarts de allereerste en vele cruciale stap is. Het inspecteren van evaluaties op internet en praten met andere ouders van kinderen met ASS zullen nuttige opmerkingen bieden over regionale tandartsen.

Voorbereiding op een tandheelkundig bezoek
De bezorgdheid over de voorbereiding op een tandheelkundige Go to Falls op de ouders. Sommige pediatrische tandartsen die met kinderen met ASS werken, stellen voor om het kind goed naar het kantoor van de tandarts te brengen bij de vooruitgang van het bezoek, zodat het kind de tandarts en het personeel kan bevredigen, evenals vertrouwd zijn met de bezienswaardigheden en lijkt een tandheelkundig kantoor . De dagelijkse routines van het poetsen van tanden en het uitvoeren van nep tandheelkundige examens zullen het kind ongevoelig maken voor de procedures die de tandarts zal uitvoeren. Het lezen van kinderboeken over een reis naar de tandarts is nog een fantastische methode om de vrees te verminderen en begrip te bevorderen.

Ouders van kinderen met ASS Begrepen leven met autisme is een nooit eindigend ontdekkingsproces dat omvat dat dagelijkse taken zoals tandheelkundige zorg wordt behandeld. Zelfstation is belangrijk bij het hanteren van een toestand die zo complex is. Een tandartsprofessional’s kit, aangeboden op de website van Autism Speaks, bevat nuttige informatie over alle elementen van tandheelkundige behandeling van kinderen met ASS. Hoewel het is gericht op tandartsen, kunnen ouders enorm profiteren van de info in de toolkit.

Gereedschap
Het is ook essentieel om op te merken dat sensorische problemen extreem typisch zijn bij kinderen met ASS. Een deel van het verminderen van de spanning van tandheelkundige zorg voor thuis is om de beste mix van producten te ontdekken die de minste hoeveelheid stress creëert. Strong-flavored mint toothpaste can have a burning impact that can frequently be overwhelming. As well, hard-bristled toothbrushes can be uncomfortable. A moderate toothpaste utilized with an ultra-soft, rubber bristle clean can assist decrease unfavorable sensations which can assist promote healthy, dental practices as well as limit everyday struggles.

Of course, communication is the essential to any type of positive dental experience, as well as it’s frequently stated that communication is a two-way street, In this case, it’s much more like a four-way intersection between parents, dentist, personnel as well as patient. Alleviating stress and anxiety with constant, efficient communication will guarantee dental visits as well as continuous dental care will have the very best possibility for success. With the best metZowel HOD als een beetje geduld, routinematige routines voor geweldige tandhygiëne kunnen worden erkend die levenslange voordelen zullen hebben voor kinderen met ASS.

Link naar dit bericht: tandheelkundige zorgtechnieken voor kinderen met autismespectrumstoornis
Gerelateerde beste totaal gratis jongeren -spellen om met je beetje te spelen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *