• Uncategorized
  • 0

5 gekke zindelijkheidstrainingsexperimenten die kunnen werken

Toen we na tien jaar lang een luiervrije thuis kwamen na tien jaar vegen, werd ik een beetje weggebracht.

Ik ontdekte mezelf dat ik meer probeerde, evenals meer onorthodoxe experimenten met zindelijkheidstraining in plaats van goed ouderwetse geduld, in de hoop de geheime truc voor mijn jongste zoon te ontdekken. Hier zijn enkele goofy dingen die je kunt proberen. wie weet? Een van hen kan voor u werken!

Maak speciale ondergoed! Wat? Mijn driejarige en ik werkte samen om een ​​aantal gewone witte trainingsbroek ondergoed te verbinden om ze aantrekkelijker te maken. Dit project liet dagenlang een grote puinhoop achter. Trainingsbroeken zijn echter buitengewoon handig voor nieuw gekke kinderen, dus bel ik het een wasbeurt.
Pro -tip: Â Zodra hij de oorspronkelijke vereiste voor de speciale ondergoed ontgroeide, hebben we ze omgedoopt tot “fietsen ondergoed” en blijven we ze gebruiken voor die functie, omdat ze zo zacht en opgevuld zijn.

Mini-bibben: deze worden onmiddellijk uitgedeeld: M & MS, kleine marshmallows of stickers voor elke aanbetaling. Omdat we een fantastische ontwikkeling met poepen hebben gemaakt, zal ik mijn toekomstige prikkels sturen, met name naar plassen in het onbenullige en droog blijven in ondergoed.
Pro-tip: een variatie op dit concept is dat ik voor mezelf in de geweldige chocolade kan breken als ik het zat krijg met het reinigen van plas van de vloer.

Mega-kribes: deze prikkels hebben een vertraagde bevrediging nodig en zijn voor geavanceerde leerlingen. Als u bijvoorbeeld altijd droog blijft of uw stickertabel vult, hebben we ijs, gaan naar Chuck E Cheese of kopen ELSA-versierd ondergoed. Op de een of andere manier hebben we al het bovenstaande gedaan.
Pro -tip: laat het kind de felbegeerde prijs kiezen terwijl ze ernaar streeft het te maken.

Naakte dag: Evenzo ‘milieucontrole’ genoemd, deze techniek heeft nooit goed bij mij gezeten, maar het is zo briljant. Het kind blijft broekloos en loopt rond de achtertuin, terwijl mama zoute snacks en bodemloze (heh) kopjes water voedt.
Pro -tip: Â Zweet zonder ondergoed is vergelijkbaar. Ik heb deze nog nooit geprobeerd; Ik ben bang.

Playing Doll: Â We hebben Paul de plassenpop verkregen om ervoor te zorgen dat onze andere kleuters hem zouden kunnen leren om het toilet te gebruiken. Theoretisch zou mijn kind alle fantastische toiletliteratuur naar de pop hebben bekeken. Ja, dat zal werken. We kunnen tootsie -broodjes in de mini -potje zetten om te doen alsof Paul succesvol is geweest, evenals zelfs stickers aan het kind toekennen voor het vermijden van ongevallen.
Pro -tip: deze poppen zijn fantastisch voor het bad. Hoewel zijn faux-urine naar vanille ruikt, vond ik die plastic jongere nooit leuk op mijn bank.

Sure File-methode: ik kan gewoon geduldig zijn en hem daar op zijn eigen flipping-tijdlijn laten komen, zelfs als dat nog een zes maanden diploma betekent en wist. Hij gaat niet naar de kleuterschool in luiers-niemand doet dat wel-dus geschiedenis, evenals mijn twee toilet-gebruikelijke graadschoolers, vertelt me ​​dat deze jongere er uiteindelijk zal komen.

Zie ook de gids voor onbenullige training beheren; Whitney effectief onbenullig haar kind op 21-jarige leeftijd. Teef. (Ik jochie, ik, mijn grap.)

Mijn beetje kerel vatte zijn gebrek aan motiviatie samen met dit scherpzinnige citaat:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *