Het overwinnen van intimidatie

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Als mam wil ik een bemoediger zijn voor mijn huishouden en vrienden en de motivatie van de mensen om me heen ontdekken. Hoe de waarheid ook is, dat ik mezelf vaak geïntimideerd ontdek wanneer ik geïnspireerd zou moeten worden, en mezelf tweede raden wanneer ik zou moeten worden aangemoedigd.

Toen onze kinderen pasgeborenen waren, was ik kwetsbaar, fysiek uitgeput en emotioneel uitgehongerd. Toch ging ik door. Tegenwoordig zijn onze jongeren veel van de dag in de instelling, maar ik word geïntimideerd en overweldigd door alles wat ik moet doen: maaltijden bereiden, de binnenlandse taken bijhouden, een bedrijf runnen en fit blijven. Toch druk ik door.

Hoe verover je intimidatie?

Geloof in jezelf!

Doe een persoonlijke inventaris, zeg tegen jezelf dat je een fantastische moeder bent en herinner jezelf eraan dat je elke dag veel bereikt! Als je ‘s ochtends opstaat, zet je beste voet naar voren, begrijp in je hart dat je een sterke moeder bent en omgaan met de moeilijkheden die op je afkomen. In sommige gevallen verplicht u knie-diep in het water te krijgen voordat u de charme ziet die u omringt.

Wees voorbereid!

Pasgeborene vereiste luiers, evenals instelling Jongeren vereiste huiswerk en rugzakken. Net als uw kind, bent u het waard om goed voorbereid te zijn. Organiseer evenals prioriteit aan uw dag in intervallen van 3-4 uur, omdat het “grote geheel” zowel overweldigend als intimiderend kan zijn. Nu je in jezelf gelooft, maak je een lijst, houd het kort, wees aanwezig op het moment en doe het allerbeste dat je kunt.

Moed hebben!

U kunt, evenals Will, de tools verkrijgen die u nodig hebt om uw doelen te bereiken en intimidatie te veroveren. Als ouders investeren we in leraren, coaches en professionals om onze kinderen te helpen hun potentieel te bereiken. Waarom vraagt ​​u zich aan dat u de uwe zult bereiken? In Joshua 1: 9 worden we eraan herinnerd: “Heb ik je niet bevolen? Wees sterk en moedig. Wees niet bang; Wees niet ontmoedigd, want de Heer, uw God zal overal bij u zijn. ‘

Gerelateerde mindfulness voor back-to-school angst

Of je nu geïntimideerd bent door fitness, moederschap of voldoende energie hebt om uit bed te komen, geloof dat je kunt, voorbereid zijn en moed hebben. Gebruik deze methode de volgende keer dat u zich geïntimideerd voelt en ziet uw levensverandering!

Link naar dit bericht: Intimidatie overwinnen

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *