• Uncategorized
  • 0

Amerikaanse kinderen die in het ziekenhuis zijn opgenomen voor psychische aandoeningen is verbeterd volgens nieuwe studie

delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

Meer kinderen en adolescenten worden vandaag opgenomen in de medische faciliteit voor mentale problemen die een nieuwe studie aantoont.

De studie nam gegevens over tien jaar; van 1996 tot 2007. Het concludeerde dat het percentage psychiatrische medische faciliteits lozingen met veel meer dan 80 procent steeg voor 5-13-jarigen en met 42 procent voor oudere tieners.

“Dit gebeurt ondanks verschillende inspanningen om poliklinische diensten te leveren voor de veel meer gevoelige kinderen die veel breder beschikbaar zijn,” vertelde Joseph C. Blader van Stony Brook State University van New York aan Reuters Health. Zijn bevindingen verschijnen in de archieven van de algemene psychiatrie.

Blader verklaarde ook dat ziekenhuisopname het laatste redmiddel is, omdat het zo verstorend is voor het normale leven.

“Het is een behoorlijk traumatisch ding voor een gezin wanneer je kind wordt toegelaten tot een psychische eenheid,” zei hij.

Uit gegevens van de National Medical Facility Doctor Survey is aangetoond dat de opnames van medische faciliteiten op korte termijn voor psychische aandoeningen steeg van 156 tot 283 per 100.000 kinderen per jaar gedurende de studieperiode van tien jaar.

De grootste toename was voor adolescenten. Het tarief versterkt van 683 tot 969 per 100.000. Veel van deze jonge kinderen werden in het ziekenhuis opgenomen voor bipolaire stoornis en de diagnoses van angst daalden.

Worden de tieners van vandaag over de diagnose bipolaire stoornissen? Veel mensen beweren dat dit het geval is. Als uw kind een psychische aandoening heeft, hoe weet u dan zeker dat het iets zo belangrijk is als bipolair? Ik geloof dat het essentieel is voor ouders om een ​​second opinion te krijgen voordat ze conclusies trekken over de mentale toestand van hun kind.

Wat de experts u kunnen vertellen is dat een psychische ziekte heel goed alleen een gedragsprobleem kan zijn dat kan worden opgelost door de spanning van uw kind te verminderen en uw opvoedingsstijl te veranderen. Stel uzelf deze vragen:

Gerelateerde opmerkelijke voordelen van buiten spelen in de kou

Is uw kind betrokken bij te veel extra curriculaire activiteiten? Geef u uw kind te veel verantwoordelijkheid en niet genoeg ruimte en tijd alleen? Schreeuwt u regelmatig naar uw kind?

Al het bovenstaande kan leiden tot gedragsproblemen die een psychische aandoening kunnen lijken. Het krijgen van een second opinion, het veranderen van de manier waarop u uw kind behandelt en het spanningsniveau in uw huis verlaagt, kan deze statistieken veranderen. Wat is volgens u de toename van psychische aandoeningen bij ons kinderen tegenwoordig?

Link naar dit bericht: VS Kinderen in het ziekenhuis voor psychische aandoeningen zijn verbeterd volgens een nieuwe studie

0/5

(0 beoordelingen)

Delen is zorgzaam!

Delen

Tweeten

Delen

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *